100% de garantia de qualidade e crescimento

Envio gratuito a partir de 100 euros

Variedades exclusivas diretamente dos agricultores

Classificação de 4,7 estrelas na Trustedshops e Trustpilot

História de DUTCH-BULBS.COM

A NOSSA MISSÃO Fornecer aos consumidores de toda a Europa bolbos e plantas exclusivos, de alta qualidade e a preços acessíveis, provenientes da Holanda

Ir ao catálogo

A NOSSA HISTÓRIA Somos uma equipa de entusiastas de plantas com a missão de proporcionar fácil acesso a bolbos e plantas exclusivas da Holanda aos consumidores de toda a Europa a preços acessíveis.

Miksi valita Dutch-bulbs.com?

100% laatutakuu

Korkeat laatustandardit. Toimittajien ja tehtaiden jatkuva tarkastus

Eurooppa-sertifiointi

Jokainen kasvi käy läpi nelivaiheisen laatutarkastuksen ennen kuin se päätyy käsiinne.

Merkkipakkaukset

Olemme kehittäneet oman laatikko- ja pakkaustekniikan, jonka ansiosta kasvisi tulevat sinulle turvallisesti perille asti

Suurin valikoima

Eksklusiivinen valikoima kukkasipuleita ja kasveja Hollannista. Yli 1000 lajiketta hollantilaisilta viljelijöiltä

Markkinoiden alhaisimmat hinnat

Dutch-bulbs.com on parhaiden hollantilaisten toimittajien yksinoikeuskumppani, joista osa kantaa "kuninkaallisen toimittajan" titteliä. Siksi meillä on mahdollisuus ostaa kaikki kasvit halvimmalla hinnalla, jota et löydä muista verkkokaupoista.

Puutarhaneuvonta

Asiakkaillamme on usein paljon kysymyksiä puutarhanhoidosta, sipulien ja perennojen kasvattamisesta ja kauniiden puutarha-asetelmien luomisesta. Siksi asiantuntijatiimimme on luonut sinua varten teemablogimme, josta löydät kaiken tarvittavan ja mielenkiintoisen tiedon.

Eurooppalaiset teknologiat

Kokemuksemme ja jatkuvan itsensä kehittämisen janomme ansiosta käytämme vain parhaita järjestelmiä varastointiin, kuljetukseen, säilytykseen ja tilausten kokoamiseen.

Dutch-bulbs.com - on suuri perhe.

Liity puutarhureiden joukkoomme ja seuraa meitä Facebookissa, jossa on kymmeniä tuhansia ihmisiä, jotka ovat jo oppineet rakastamaan Dutch-bulbs.com.